♥ Marre m.fl.

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

tuesday afternoon.

Av Marie - 18 oktober 2011 17:16

Och här i Umeå regnar det!

Så trist. Jag var riktigt peppad på att spendera eftermiddagen utomhus tillsammans med hela familjen men nu blev det inte så..idag iaf. Vi har hunnit ha några riktigt härliga dagar dock! Solsken, perfekt frisk höstluft, alla vackra färger..helt underbart! :)

Häromdagen hade vi med oss den älskade underbara kameran ut! ;)

Visst låter det lite befängt att prisa ett objekt så..haha, ja det gör det, och det vet jag men sanningen att säga är att jag faktiskt älskar den kameran! :)

Minns dagen när Tomas kom hem efter jobbet...en påse från H&M och en påse från MediaMarkt...ooooh, så glad jag blev!! :)


Vad har folket gjort under gågna veckan då måntro? Höstmyst? Julpyntat?

Vad tycker ni förresten? När är det dags att börja julpynta?

Jag vet att många börjar väääldigt tidigt för att få njuta lite extra länge av julvibbarna medan vissar tar fram prylarna bara dagarna innan jul..Hur gör ni?


Suttit meed lite skolarbete idag också..fått väldigt mycket gjort faktiskt och det känns såå bra! Jag tycker verkligen om denna skolform och faktum är att det känns som att den gett mig så mkt mer (redan) än när jag faktiskt gick i skolan. Visst, man kan ju sakna den personliga kontakten, d.v.s att sitta ner i vafeterian tillsammans med några klasskamrater, ta en kopp kaffe och diskutera lite. Men jag tycker att vi fått en så pass bra distansklass så det gör inte så mycket. Vi får desto mer sagt när vi väl träffas på skolan. :)


Har ni funderat på att ta upp plugget? Kanske nyfiken på folkhögskola? Kolla isåfall gärna in på Hola Folkhögskola där det finns en hel del att välja mellan. Ett stort plus för lärarna också!

Den som känner sig sugen på att läsa upp gymnasieämnen eller att gå någon av utbildningarna lär knappast ångra sig! Utöver det jag redan nämnt så är det så vansinnigt vackert där skolan är. In o kika nu, ni som går i studenttankar! :)


 
 
Ingen bild

Annzo

30 oktober 2011 21:00

Men gumman, hur mycket satt vi egentligen i cafeterian och drack kaffe och diskuterade? Bakfickan klassas inte som skolcafeteria även om vi var där betydligt mer frekvent. ;) Härligt att du pluggar! Du ska veta att jag är stolt över dig gumman!

Marie

4 november 2011 14:09

Finaste Annzo!!
Tack för din kommentar! Om du bara visste hur glad jag blev! :)

Pussar o kramar till hela familjen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 6 april 2012 22:19

Kika in på www.marremedmera.se och tävla om ett presentkort värt 200 kronor!Tävlingen gäller bara tills på söndag 8/4 kl. 16:00 så var med nu så du inte missar chansen! :)  ...

Av Marie - 15 januari 2012 10:54

Hur ser era erfarenheter ut när det gäller onlinespel som t.ex. bingo? Mina egna är inte stora alls, faktiskt så har jag aldrig provat. Hur brukar ni göra när ni spelar/ska spela online? Vilka skulle vara era bästa tips att delam ed er av till an...

Av Marie - 12 december 2011 11:11

Hur många är det som brukar spela på t.ex. casino? Vet ni om att det finns en ytterst bra sida på internet för den som gillar spel som black jack och roulette? :) Stort plus om man inte är så sugen att stå och trängas med massorna en kväll! Slå d...

Av Marie - 7 november 2011 14:03


    Mums! ;)

Av Marie - 20 oktober 2011 22:18

Wordfeud.... Det tar över hjärnan! Fullkomligt! Och jag blir seriöst såå förbannad när jag gång efter annan blir totalt förnedrad av min man!!! Hatar att förlora och är kanske även den allra sämsta av förlorare!   Men..ni som inte redan s...

Presentation


Mamma, maka och hundägare. I denna blogg får ni min syn på saker & ting gällande allt, från samhälle till bakverk!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards